26.09.2023

ÅBENT HUS 2023 med BESØG AF SØREN RYE

Bliver i år lørdag 30.sept. og søndag 1. okt og igen weekenden 7. og 8. okt. på hjemadressen: SKOVGÅRDVEJ 4, Fole, 6510 Gram kl 10 - 16.

Til ÅBENT HUS har vi salg af tulipanløg fra marken og et stort udvalg af andre forårsblomstrende løgvækser. NYT I ÅR: SØREN RYE TIL LØGSALG: Søren Rye (der er født i Gram) lægger vejen forbi os søndag 1. okt. ca. kl. 14. Han fortæller om sin egen have og om tulipaner. Der er som altid kaffe og kage. Vi glæder os til at se jer : ) Er du forhindret i at komme en af disse weekender, så ring og aftal en tid med os.

tlf. 40293922/25828501.

Tulipaner i Fole

Åbent hus 1. weekend i oktober hvert år

Køb tulipanløg og andre forårsløg - det er nu løgene skal i jorden

Et par kilometer fra Fole, der ligger ved Gram, har ægteparret Annelise og Mogens Sørensen tulipaner på markerne og næsten også på hjernen. De elsker arbejdet med de flotte blomster, men det mest interessante for dem er faktisk arbejdet med løgene.

Hvert efterår skal de have tusindvis af tulipanløg i jorden på deres marker, så de ædle blomster er klar til at blive plukket i april-maj måned året efter. Damgårds Tulipaner leverer blandt andet tulipaner til Tulipanfesten i Ribe.

Glæden ved tulipandyrkning deler vi gerne med alle, så hvert år 1. weekend i oktober holder vi  åbent hus med salg af blomsterløg og gode råd omkring tulipandyrkning.

Der enaturligvis kaffe på kanden og hjemmebag, og åbent hus arrangementerne er en stor en succes.

Fra ca 1. sept. er man velkommen til at købe løg hos os på hjemadressen, Skovgårdvej 4, Fole, 6510 Gram.

Vi har et bredt udvalg. Foruden selvfølgelig tulipanløg har vi bl.a. narcisser, krokus, gammeldags pinseliljer med duft, hyacinter, vibeæg, allium.

Vi kan også levere løg til større anlæg -  parker -  rundkørsler – rabatter og lign.

For at være sikre på vi er hjemme ring på tlf. 4029 3922 el.2582 8501 eller kontakt os på mail: numink@pc.dk

Tulipaner i Fole

Tulipaner i Fole

Tulipaner i Fole

Tulipaner i Fole

Tulipaner i Fole

Tulipaner i Fole